29 Nov 2022
Registracija domene

Poceni domene pri Prašičku

Poceni domene pri Prašičku

V današnjem prispevku vam bomo predstavili enega izmed najbolj poznanih in priljubljenih registrarjev v Sloveniji, ki se je odločil za zelo zanimivo ime blagovne znamke. Prašiček oziroma Prasicek.si že s svojim imenom nakazuje na ugodne cene storitev, kamor ne sodijo le domene, temveč tudi paketi deljenega in reseller gostovanja.

Prasicek.si omogoča poceni registracijo generičnih, nacionalnih in tematskih domen.

Cenovno ugodno spletno gostovanje in poceni domene pa še zdaleč ne predstavljajo edinega razloga, zakaj bi se nekdo odločil za storitve omenjenega ponudnika. Pri Prašičku se namreč lahko pohvalijo tudi z zmogljivo strežniško opremo (SSD gostovanje z 32-jedrnimi procesorji) in izjemno ustrežljivo ekipo za podporo naročnikom. Strokovnost, prijaznost in hitra odzivnost so le nekatere lastnosti, s katerimi naročniki pogosto opišejo izkušnje z registrarjem Prasicek.si.

Široka izbira domenskih končnic

Se zanimate za registracijo katere izmed splošnih oziroma generičnih domenskih končnic (gTLD)? Pri Prašičku lahko registrirate domene .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ in nekatere druge. Izmed naštetih je daleč najbolj popularna prva, torej domena .COM, impresiven pa je podatek, da je v tem trenutku registriranih že skoraj 132 milijonov domen s to končnico. Sledi končnica .NET z nekoliko manj kot 15 milijoni registriranih domen.

Poceni domene
Bi radi registrirali poceni domene? Preverite ponudbo registrarja Prasicek.si!

Prasicek.si vam nudi tudi mnoge poceni nacionalne domenske končnice. V to skupino spada slovenska domena .SI, seveda pa tudi mnoge druge, kot so denimo .HR, .DE, .IT, .ES, .AT, .ME, .PL, .IO in druge. Prav tako je na voljo evropska domena .EU, ki je še posebej primerna za večjezično spletno stran, s katero ciljate na različne trge Evrope. Največkrat registrirana nacionalna domena je domena Kitajske .CN, in sicer jih je trenutno registriranih približno 21,5 milijonov. Tudi to domeno lahko po ugodni ceni registrirate pri Prašičku.

Poleg splošnih in nacionalnih domen lahko na spletni strani Prasicek.si registrirate tudi številne tematske domene. V to skupino uvrščamo končnice, ki označujejo poslovno naravnanost podjetja, dejavnost, interes ipd. Med najbolj popularne tematske domene sodijo .CLUB, .SHOP, .CENTER, .AGENCY, .BLOG, .TOP, .XYZ, .ONLINE, .LIFE in .FIT. Izbira je izjemno pestra, saj pri Prašičku lahko izbirate med več kot 300 domenskimi končnicami iz skupine tematskih domen.

Kako do še nižje cene domene?

Zapisali smo že, da so pri registrarju Prasicek.si že tako na voljo zelo poceni domene, zdaj pa vam razkrivamo še način, kako do še ugodnejših cen. Pravzaprav si lahko zagotovite kar brezplačno podaljševanje vaših domen, celo zaslužite lahko. Se sliši prelepo, da bi bilo res? Vpišite se v Prašičkov partnerski program in pričnite s služenjem denarja.

Prašičkov partnerski program
Prašičkov partnerski program vam omogoča pridobivanje partnerskih provizij.

Kaj je partnerski program in kako deluje? Ko se boste vpisali v partnerski program, boste prejeli unikatno povezavo, prek katere boste na spletno stran Prasicek.si pošiljali druge uporabnike spleta (npr. prek svoje spletne strani, elektronskih sporočil ali socialnih omrežij). Vsak obiskovalec, ki bo na spletni strani ponudnika poceni domen in gostovanja opravil zakup paketa spletnega gostovanja, vam bo prinesel partnersko provizijo. Kot lahko vidite na Prašičkovi strani, ta znaša kar 25 % od vrednosti nakupa.

Zaslužki od promocije storitev ponudnika spletnega gostovanja se vam bodo nabirali na partnerskem računu. Lahko jih boste koristili za naročilo novih ali podaljševanje obstoječih storitev (domene, gostovanje), prav tako pa se lahko odločite za izplačilo zasluženih sredstev. Skratka, poceni domene bodo z aktivnim sodelovanjem v partnerskem programu lahko še cenejše ali celo brezplačne. Svetujemo vam, da se preizkusite, saj nimate kaj izgubiti.

Ne spreglejte