29 Nov 2022
Domenske končnice

Ste mojster na svojem področju? Registrirajte domeno .guru!

Ste mojster na svojem področju? Registrirajte domeno .guru!

Časi, ko smo poznali samo nekaj različnih domenskih končnic, so mimo. Res je, da še vedno prevladujejo vrhnje domene COM, NET in ORG, v Sloveniji pa tudi SI in EU, vendar pa je danes na spletu moč opaziti še precej drugih končnic. Danes lahko registrirate praktično kakršnokoli domensko končnico, ki je splošno priznana in vnesena v centralni svetovni register.

Novejše domenske končnice
Pestra izbira domenskih končnic

Da so se sčasoma razvile različne domenske končnice, je krivo tudi to, da je najbolj priljubljenim vrhnjim domenam pričelo zmanjkovati kombinacij in je večina zanimivih besed in besednih zvez že zasedenih. Če nam ne verjamete na besedo – pogooglajte in videli boste, da imamo prav. Poleg tega bo s specifičnimi končnicami Google še bolje pozicioniral spletne strani in vam ponudil še boljše rezultate.

Bodite drzni in stopite iz povprečja

Splet je nasičen s povprečnimi spletnimi stranmi in profili povprečnih ljudi. Stopite ven iz te sivine ter registrirajte domeno .guru in se ločite od preostale množice. Če določeno stvar zares obvladate in imate o tem tudi ustrezna dokazila (če jih potrebujete), zakaj si potem ne bi rezervirali domene .guru? S tem boste takoj vzbudili drugačen vtis pri vaših strankah: .guru nekaj pomeni, .si samo pomeni, da se nahajate v Sloveniji. Če dobro pomislite: ali nima domena .guru popolnoma drugačno konotacijo ob prvem vtisu?

Guru
Ste guru na svojem področju?

Prepričani smo, da vas je na stotine takšnih, ki obvladate vaš posel veliko bolje kot konkurenca: zdaj imate odlično priložnost, da jim „ukradete“ .guru domeno in s tem opozorite nase!

Slovenci smo znani po tem, da smo skromni, ampak splet na žalost ni prostor za skromnost in povprečnost, ker vas bo ravno to povozilo. Dnevno se generira več tisoč spletnih strani in če si ne boste izborili svojega prostora pod soncem, boste pozabljeni v tistem trenutku, ko bo pred vas stopil nekdo, ki si upa več.

Sploh ni pomembno, katero področje obvladate: lahko je to spletni marketing, polaganje ploščic, šivanje, kvačkanje ali druga ročna dela. Če ste guru na svojem področju, registrirajte .guru domeno in ustvarite svojevrsten brand.

Ne spreglejte