29 Nov 2022
Registracija domene

Stvari, ki jih morate vedeti, če želite poceni domene

Stvari, ki jih morate vedeti, če želite poceni domene

Prav vsaka oseba, ki se je kdajkoli ukvarjala s spletnimi stranmi, ve, da je nižanje fiksnih stroškov z domenami poglavitnega pomena, če želite uspešno poslovati. Zato je najbolj optimalna rešitev, da izberete ponudnika, ki vam bo ponudil poceni domene in kvalitetno storitev.

Ker je konkurenca med ponudniki domen izredno visoka, so cene na trgu lahko zelo nizke, kljub temu pa je pomembno, da izberete najboljšega ponudnika. Če boste zakupili več poceni domen, se še posebej pozna vsak evro pri končnem strošku. Najnižjo ceno lahko dobite s podrobno raziskavo na internetu in izberete tisto ponudbo, ki vam bo najbolj ustrezala.

Iskanje poceni domen
Iskanje poceni domene

Izplača se pregledati ponudbo akcij, popustov in različnih promocijskih kod tako pri domačih kot tujih ponudnikih. Na spletu lahko pobrskate po različnih forumih, kjer boste zagotovo našli kakšen dober namig o promocijskih kodah in s tem dobili domeno po zelo ugodni ceni.

Veliko registrarjev ponuja poceni domene po zelo nizki ceni ali celo brezplačno, če pri njih zakupite še spletno gostovanje ali kakšno drugo spletno storitev, ki jo nudi v paketu. V primeru, da nameravate registrirati ali podaljšati več domen hkrati, ne pozabite povprašati po količinskem popustu. Dodaten popust si lahko prislužite tudi, če registrirate in zakupite gostovanje za več let.

Pozorni bodite le na cene domenskih končnic, saj se med seboj razlikujejo.

Ne spreglejte